Список наукових праць Михеда П.В. - Кузьменко, Н. (Гоголезнавчі студії, 2009)
Цей рік став особливим для відомого вченого-гоголезнавця, керівника Гоголезнавчого центру Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, відовідального редактора «Гоголезнавчих студій», завідувача відділом слов’янських літератур Інституту літератури імені Т. Г. Шевченка НАНУ, доктора філологічних наук, професора ПАВЛА ВОЛОДИМИРОВИЧА МИХЕДА. Йому виповнилося 60 років. Ми щиро вітаємо Павла Володимировича з ювілеєм, зичимо міцного здоров’я та всіляких гараздів на широкій ниві його наукової діяльності вченого-гоголезнавця. Дата спонукає до попередніх підсумків. Одним з них є науковий доробок ювіляра, бібліографію якого ми друкуємо.