Радіолокаційний датчик контролю наявності і швидкості рухомого складу на територіях сортувальних гірок - Єрмак, Г.П.; Варавiн, А.В.; Попов, I.В.; Васильєв, О.С.; Усов, Л.С. (Наука та інновації, 2009)
Наведені результати створення порівняно недорогих радіолокаційних датчиків, призначених для дистанційного контролю наявності і швидкості залізничних потягів і вагонів на територіях сортувальних гірок в складних погодних умовах. Розроблені системи і методи дистанційного керування і вимірювання параметрів датчиків. Проведені комплексні випробування радіолокаційних датчиків в умовах залізничної сортувальної гірки. Приведены результаты создания сравнительно недорогих радиолокационных датчиков, предназначенных для дистанционного контроля наличия и скорости железнодорожных локомотивов и вагонов на территориях сортировочных горок в сложных погодных условиях. Разработаны системы и методы дистанционного управления и измерения параметров датчиков. Проведены комплексные испытания радиолокационных датчиков в условиях железнодорожной сортировочной горки. Results of the development of rather cheep radar sensors for the remote control of presence and speed of railroad-cars and trains on the territory of grading belts in complex meteorological conditions are presented. The systems and methods of remote control and measurement of sensor parameters are developed. Complex examinations of radar sensors under conditions of grading belt are carried out.