Стан і тенденції розвитку вимірювальних термоелектричних перетворювачів змінного струму - Боднарук, В.І.; Тащук, Д.Д. (Термоелектрика, 2009)
На основі порівняльного аналізу вимірювальних термоперетворювачів, виготовлених за різними технологіями, подано коротку характеристику їх переваг і недоліків, обґрунтувано перспективні напрямки теоретичних та експериментальних досліджень, спрямованих на створення нових сучасних приладів відповідно до вимог сьогодення. На основе сравнительного анализа измерительных термопреобразователей, изготовленных по разным технологиям, дана краткая характеристика их преимуществ и недостатков, обоснованы перспективные направления теоретических и экспериментальных исследований, направленных на создание новых приборов в соответствии с требованиями настоящего времени. Based on comparative analysis of measuring thermal converters made by different techniques, their advantages and shortcomings are briefly characterized, promising lines of theoretical and experimental studies aimed at creating new devices to suit present day requirements, are substantiated.