Гармонический анализ как способ познания человека (окончание) - Суворов, Н.П. (Медична гідрологія та реабілітація, 2004)
Дана публікація є заключною частиною авторської концепції космотеорії. (Поч. див.у Т1, № 2 та Т2, №1).