Еколого-економічні орієнтири реалізації стратегії сталого розвитку Донецького регіону - Коновалов, О.Ф.; Єрошкіна, Н.Є. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Виконано аналіз економічного стану повітряного, водного басейнів, земельних ресурсів та накопичення шкідливих відходів у Донецькій області. Запропоновано еколого-економічні орієнтири реалізації стратегії розвитку регіону.
---------- Выполнен анализ экономического состояния воздушного, водного бассейнов, земельных ресурсов и накопления вредных отходов в Донецкой области. Предложены эколого-экономические ориентиры реализации стратегии развития региона.
---------- The analysis is made that concerns economic state of air and river basins, land resources and harmful wastes in the Donetsk region. Ecological and economic orienting points are offered to realize the strategy for development of the region.
----------