Особливості розробки сховища данних для задачаналізазведених бюджетно-податкових показників - Бігдан, Б.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
В роботі пропонується один з можливих підходів до структурної організації та розробки сховища даних, орієнтованого на задачі аналізу динаміки економічної ситуації регіонів України на основі регіональних макроекономічних показників, призначених для супроводження бюджетного процесу в Україні. Представлені результати досліджень, проведених на базі створених в Інституті кібернетики програмних засобів підтримки вказаних задач. В работе предлагается один из возможных подходов к структурной организации и разработки хранилища данных, ориентированного на задачи анализа динамики экономической ситуации регионов Украины на основе региональных макроэкономических показателей, предназначенных для сопровождения бюджетного процесса в Украине. Представлены результаты исследований, проведенных на базе созданных Институте кибернетики программных средств поддержки указанных задач.