60-річчя члена-кореспондента НАН України О.Г. Осауленка (Вісник НАН України, 2011)
2 січня виповнилося 60 років визнаному фахівцю в галузі статистики членові-кореспондентові НАН України Олександру Григоровичу Осауленку.