80-річчя члена-кореспондента НАН України О.Д. Федоровського (Вісник НАН України, 2011)
10 січня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі гідрофізики й аерокосмічних досліджень Землі членові-кореспондентові НАН України Олександру Дмитровичу Федоровському.