80-річчя члена-кореспондента НАН України В.Л. Ганула (Вісник НАН України, 2011)
1 січня виповнилося 80 років видатному українському онкологові, хірургу і вченому членові-кореспондентові НАН України й НАМН України Валентину Леонідовичу Ганулу.