Экономические аспекты мотивации наукоемкого труда - Евдокимов, Ф.И.; Губская, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто методи мотивації праці, запропоновано методику кількісної оцінки витрат і ефективності факторів мотивації творчої праці.
---------- Рассмотрены методы мотивации труда, предложена методика количественной оценки затрат и эффективности факторов мотивации
творческого труда.
---------- Methods of labour motivation are considered, the technique is offered to make a quantitative assessment of expenditures and efficiency of factors of creative labour motivation.
----------