90-річчя академіка НАН України М.П. Лисиці (Вісник НАН України, 2011)
15 січня виповнилося 90 років видатному вченому-фізику, фахівцю в галузі оптики і спектроскопії академікові НАН України Михайлу Павловичу Лисиці.