80-річчя академіка НАН України А.О. Лебедєва (Вісник НАН України, 2011)
1 лютого виповнилося 80 років відомому вченому в галузі механіки твердого деформівного тіла, міцності матеріалів і елементів конструкцій академікові НАН України Анатолію Олексійовичу Лебедєву.