Історичні підвалини ринкових реформ - Довбенко, М. (Вісник НАН України, 2011)
Рецензія на книги: Цикл наукових праць: Сільськогосподарська кооперація: вибрані праці / [упоряд. Л.П. Горкіна; за ред. д-ра екон. наук Л.П. Горкіної]; НАН України; Ін-т екон. та прогнозув. – К., 2010. – 776 с. – (Класика вітчизн. екон. думки). Ретроспектива ринкових перетворень в Україні: сучасний дискурс / [Л.П. Горкіна, С.О. Біла, В.В. Небрат та ін.]; за ред. д-ра екон. наук Л.П. Горкіної / НАН України; Ін-т екон. та прогнозув. – К., 2010. – 760 с.; табл.