Правова охорона об’єктів промислової власності: етапи становлення та розвитку (Наука та інновації, 2010)
Інтерв’ю з першим заступником директора Державного підприємства «Український інститут промислової власності» Л. Глухівським. Інтерв’юєр: Лариса ДЕМИДОВА