Програма наукового приладобудування НАН України - Сторіжко, В.Ю. (Наука та інновації, 2010)
10 березня цього року відбулося засідання Президії Національної академії наук під головуванням академіка НАН України Б.Є. Патона, на якому було розглянуто питання про виконання програми наукового приладобудування НАН України. З доповіддю виступив голова Міжвідомчої ради з наукового приладобудування при Президії НАН України академік НАН України В.Ю. Сторіжко.