Компактне джерело живлення надпровідних соленоїдів - Жарков, І.П.; Іващенко, О.М.; Сафронов, В.В.; Солонецький, А.Г. (Наука та інновації, 2010)
Створено компактне джерело живлення для автоматичного забезпечення живлення надпровідних соленоїдів і контролю їх режимів в кріостатній установці, реалізації вимірювань необхідних параметрів робочого соленоїда, вимірювання контрольних параметрів і надання інформації в необхідному вигляді. Робота виконана в рамках Програми наукового приладобудування НАН України. Создан компактный источник питания для автоматического обеспечения питания сверхпроводных соленоидов и контроля его режимов в криостатной установке, реализации измерений необходимых параметров рабочего соленоида, измерения контрольных параметров и представления информации в необходимом виде. Работа выполнена в рамках Программы научного приборостроения НАН Украины. The compact source of power for automatic supple of SCS and monitoring of its modes in cryostat setup, realization of measurements of necessary parameters of the working solenoid, measurement of control parameters and information representation in a necessary aspect is created. The work is carried out within the Program of Scientific Equipment Engineering of NАS of Ukraine.