Кризис и структурные пропорции в развитии макроэкономической системы - Беленцов, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Запропоновано підхід до визначення оптимальних і кризових пропорцій у системі відносин економічної власності, які відповідно викликають стійкий і нестійкий розвиток макроекономічної системи.
---------- Предложен подход к нахождению оптимальных и кризисных пропорций в системе отношений экономической собственности, которые соответственно вызывают устойчивое и неустойчивое развитие макроэкономической системы.
---------- The article offers approaches to finding optimal and crisis proportions in the system of economic property relations which provide stable or unstable development of the macroeconomic system.
----------