Олександр Соломонович Циперович — один із фундаторів біоіндустрії ферментів в Україні - Виноградова, Р.П.; Колодзейська, М.В. (Біотехнологія, 2008)
У статті використано матеріали, опубліковані в Укр. біохім. журн., 2007, т. 79, №5.