Організація та регулювання енерговугільних вертикально-інтегрованих компаній - Рассуждай, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проведено структурно-інституціональний аналіз ефективності організації та функціонування вертикально-інтегрованих компаній в Україні. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення форм, методів, технологій управління для підвищення ступеня регульованості енерговугільних вертикально-інтегрованих структур паливно-енергетичного комплексу.
---------- Проведен структурно-институциональный анализ эффективности организации и функционирования вертикально-интегрированных компаний в Украине. Разработаны предложения относительно усовершенствования форм, методов, технологий управления для повышения степени регулированности энергоугольних вертикально-интегрированных структур топливно-энергетического комплекса.
---------- The article presents a structural-institutional analysis of efficiency of organization and operation of vertically-integrated companies in Ukraine. The proposals have been elaborated to improve management forms, methods and technologies foraising the level of adjustability of energy-coal vertically-integrated entities of the fuel-and-energy complex.
-----------