Денікінський режим на українських землях: державний устрій, соціально-економічна і національна політика - Бойко, О. (Проблеми вивчення історії Української революції 1917-1921 років, 2010)
Розглянуто питання державного устрою, соціально-економічної і національної політики денікінського режиму, показано особливості його впровадження та наслідки діяльності в Україні. Рассмотрены вопросы государственного устройства, социально-экономической и национальной политики деникинского режима, показаны особенности его установления и последствия деятельности в Украине. The article is dedicated to the question of the political system, socio-economic and national policy of the Denikin's regime; it also shows the features of it’s introduction and consequences of activity in Ukraine.