Теоретичні основи формування механізму управління інноваційною діяльністю - Кравченко, С.І.; Парвіна, Т.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Результатом проведених досліджень є уточнення суті поняття механізму управління інноваційною діяльністю і пропозиція його моделі. Виходячи з функцій управління проаналізовано зміст основних елементів і охарактеризована їх структуру у складі механізму управління інноваційною діяльністю.
---------- Результатом проведенных исследований является уточнение сущности понятия механизма управления инновационной деятельностью и предложение его модели. Исходя из функций управления проанализировано содержание основных элементов и охарактеризована их структура в составе механизма управления инновационной деятельностью.
----------- Results of investigations made by the authors come to defining more exactly essence of conception of the mechanism for managing innovative activities and presenting its model. Proceeding from management functions, main elements of the above mechanism have been analyzed and their structure has been characterized.
----------