Дволикий Гоголь-Яновський - Кравченко, В. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Рецензія на книгу: Bojanowska Edyta M. Nikolai Gogol. Between Ukrainian and Russian Nationalism. — Cambridge, MA, London, England, 2007. — 448 p.