Манівці споконвічного сусідства - Петровський, В. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Рецензія на книгу: Molchanov M. A. Politiсal culture and National Identity in Russiаn—Ukrainian Relations. — College Station, 2002. — IX + 350 pp.