Теорія усної історії: сучасний стан і перспективи досліджень - Грінченко, Г. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Рецензія на книгу: Handbook of Oral History / Edited by Thomas L. Charlton, Lois E. Myers, and Rebecca Sharpless; with the assistance of Leslie Roy Ballard. — Lanham, MD, 2006. — 625 p.