Невигадане. Усні історії остарбайтерів - Лахно, В. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Рецензія на книгу: Невигадане. Усні історії остарбайтерів / Авт.-упорядн.,ред., вступ. ст. Г. Г. Грінченко. — Харків, 2004. — 236 с.