Гоголівські читання в Парижі - Кравченко, В. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
31 травня—2 червня 2007 р. в Парижі відбувся колоквіум під назвою «Гоголь, Тарас Бульба та Україна», організований Національним інститутом східних мов і цивілізацій (INALCO) спільно з українською амбасадою у Франції.