Електронний архів «Сходу/Заходу» (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Редакційна колегія часопису «Схід/Захід» прийняла рішення про створення електронного архіву усіх виданих чисел часопису з метою максимально можливої популяризації видання серед українських та закордонних гуманітаріїв. Архів буде розміщено на сайті Східного інституту українознавства імені Ковальських (http://keui.univer.kharkov.ua) у мережі Інтернет для створення вільного доступу до нього усіх користувачів всесвітньої мережі.