Оголошення про наступний випуск (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Історико-культурологічний збірник«Схід/Захід» анотує видання спеціального випуску (що має вийти у 2009 р.) «Історична пам’ять і тоталітаризм: досвід Центрально-Східної Європи».