Математичні моделі показників надійності симетричних ізотропних розгалужених систем - Теслюк, В.М.; Лобур, М.В.; Сидор, А.Р. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
Main reliability indices for symmetric systems ramified to level 2 with ageing
output elements are examined. Models are worked out for evaluation of four reliability
indices: the availability function in the prescribed availability condition, the failure
probability in the prescribed availability condition, the failure frequency in the
prescribed availability condition, the failure rate in the prescribed availability
condition Досліджено основні показники надійності для симетричних систем, розгалужених до 2-го рівня, зі старіючими вихідними елементами. Розроблено моделі для оцінювання чотирьох показників надійності: коефіцієнта готовності за заданої умови готовності, ймовірності відмови за заданої умови готовності, частоти відмов за заданої умови готовності, інтенсивності відмов за заданої умови готовності.