Процедури діалогу для оперативного управління в автоматизованих ієрархічних системах - Сікора, Л.С.; Міюшкевич, Ю.Г.; Лиса, Н.К.; Якимчук, Б.Л.; Якимчук, Л.Ю. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
Розглянуто підстави синтезу мультимедійних діалогових комплексів в АІС, призначених для відображення динамічних ситуацій з використанням СППР. Рассмотрено предпосылки синтеза мультимедийных диалоговых комплексов в АИС, предназначенных для отображения динамических ситуаций с использованием СППР. Pre-conditions of synthesis of multimedia dialog complexes are considered in informative CASS, intended for the reflection of dynamic situations
with the use of the systems of support of making decision.