Творчі контакти і наукові перспективи (Десятий міжвузівський науково-практичний семінар «Комбінаторні конфігурації та їх застосування») - Петренюк, А.; Семенюта, М. (Вісник НАН України, 2011)
Десятий міжвузівський науково-практичний семінар «Комбінаторні конфігурації та їх застосування» (Кіровоград, 15–16 жовтня 2010 р.).