Українська стратегема: Схід–Захід–дуалізм - Голобородько, Я. (Вісник НАН України, 2011)
Рецензія на книгу: Галина Корбич. Захід, Польща, Росія в літературно-критичному дискурсі раннього українського модернізму: Вибрані аспекти рецепції. – Познань, 2010. – 334 с.