80-річчя члена-кореспондента НАН України Я.Й. Бурака (Вісник НАН України, 2011)
15 березня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі механіки деформівного твердого тіла і термодинаміки нерівноважних процесів членові-кореспондентові НАН України Ярославу Йосиповичу Бураку.