Уточнення ресурсної бази вуглеводнів Закарпаття - Харченко, М.В.; Коваль, А.М.; Довжок, Т.Є.; Юник, Н.В.; Маслюк, О.О. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2009)
Наводяться дані геологічної будови, комплексних досліджень та прогнозної оцінки ряду об’єктів Закарпатської газоносної області.