Стратиграфия осадочных пород континентального склона Крыма - Иванников, А.В.; Иноземцев, Ю.И.; Ступина, Л.В.; Парышев, А.А. (Геологічний журнал, 2010)
Наведено дані про геологічну будову та стратиграфічні підрозділи відкладів континентального схилу Криму, що базуються на результатах геологічних досліджень південно-західного, центрального та південно-східного занурень Кримського мегантиклінорія. A geological study of the southwest, central and southeast submurged slopes of the Crimean meganticlino-rium has resulted in new data concerning geological structure and stratigraphy of the sedimentary rocks of the Crimean continental slope.