Вапняковий нанопланктон юрських відкладів Західного Причорномор'я - Матлай, Л.М. (Геологічний журнал, 2010)
Впервые приводятся комплексы известкового наннопланктона, установленные в юрских отложениях Причерноморского прогиба. The calcareous nannoplanktons assemblades have been identified for the first time from Jurassic deposits of the Peredobrudzha foredeep.