Основи мінералогії України - Ковальчук, М.С. (Геологічний журнал, 2010)
Рецензія на підручник: О. Матковький, В. Павлишин, Є. Сливко. Основи мінералогії України. — Львів: Вид. центр Львів, нац. ун.-ту їм. І. Франка, 2009. — 856 с.