Наталія Костянтинівна Пишненко (До 70-річчя від дня народження) (Геологічний журнал, 2010)
19 квітня 1940 р. у м. Боярка у родині робітника народилася Наталія Костянтинівна Пишненко — провідний науковий редактор "Геологічного журналу".