Апологія екуніки (про економічне наукове й універсумне знання) - Тарасевич, В.М. (Економічна теорія, 2011)
Визначено межі наукового економічного знання, зміст осягнення й універсумного знання, сформульовано пролегомени до екуніки й елементи концепції цілісної істини. The boundaries of scientific economic knowledge are defined and the essence of contemplation and universal knowledge. The prolegomena to eucunics and the elements of the concept of complete truth are formulated in this piece of work.