Економічне зростання в контексті розвитку регіональних інноваційних систем та капіталу здоров’я: концептуальний підхід - Бортницький, В.А. (Економічна теорія, 2011)
Викладено основи концептуального підходу до вивчення економічного механізму накопичення капіталу здоров’я завдяки функціонуванню та розвитку інноваційних систем як додаткових факторів економічного зростання. Висвітлені мультиплікативні ефекти їх взаємного впливу на рівні інноваційної системи, регіону та країни. The foundations of conceptual approach to the exploration of economic mechanism of the accumulation of health capital thanks to the functioning and development of innovation systems as the auxiliary factors of economic growth are laid out. The multiplying effects of their mutual impact at the level of innovation system, region and state are disclosed.