Політична економія: реактуалізація класики і нова теорія соціально-економічного розвитку - Бузгалін, О.В.; Тарасевич, В.М.; Павлов, М.Ю. (Економічна теорія, 2011)
19 квітня 2010 року в Москві в рамках Міжнародного форуму "По той бік кризи: модернізаційний потенціал освіти, науки і культури" відбулася Міжнародна конференція на тему: "Політична економія: реактуалізація класики і нова теорія соціально-економічного розвитку". Організаторами її були МДУ імені М.В.Ломоносова, Фонд "Альтернативи", Фонд Ф.Еберта і Вільне економічне товариство.