До 60-річчя Г.І. Башнянина (Економічна теорія, 2011)
10 квітня 2011 року виповнюється 60 років з дня народження доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри економічної теорії Львівської комерційної академії Григорія Івановича Башнянина.