Поступ системи мотивації праці: від матеріалізації до постматеріалістичних цінностей - Осецький, В.Л.; Татомир, І.Л. (Економічна теорія, 2011)
Стаття присвячена розгляду проблем еволюції розвитку суспільства від індустріального до постіндустріального (інформаційного), яке змінює традиційне уявлення про зміст і характер праці, роль людського чинника у процесі виробництва. Обґрунтована необхідність подальшого розвитку форм і методів мотивації праці з акцентом на постматеріалістичні цінності. The article focuses on the problems of evolution of the development of the society from the Industrial to Post-Industrial (Information) one. This evolution has transformed traditional view on the essence and nature of labour, on the role of human factor in manufacturing process. The need to further develop the forms and methods of work motivation with an emphasis on post-materialistic values is set out in the article.