Неформальні норми фінансового сектора економіки: економічна ментальність та інституційна довіра - Коваленко, Ю.М. (Економічна теорія, 2011)
Подано загальну характеристику впливовості неформальних (традиційних) норм на функціонування фінансового сектора економіки. Запропоновано розширення сфери економічних досліджень за рахунок залучення економічної ментальності й інституційної довіри. Показано модель етичної економічної людини. General characteristic of influence of the informal (traditional) norms on the financial sector of economy is given. The author suggests that the scope of economic research be broadened by engaging economic mentality and institutional trust. The model of an ethical economy-minded individual is displayed.