Нове бачення розвитку менеджменту та міжцивілізаційних і міжкультурних процесів у глобальній економіці - Савчук, В.С. (Економічна теорія, 2011)
Рецензія на монографію: Куриляк В. Менеджмент: міжцивілізаційні і міжкультурні основи : монографія / вступне слово д-ра екон. наук, проф. С.І.Юрія. — К. : Кондор, 2010. — 482 с.