Стратегічний управлінський розвиток інтелектуального капіталу підприємства - Бриль, І.В. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
Розглянуто вартісну модель інтелектуального капіталу, визначено причини оцінки інтелектуального капіталу. Розроблено універсальну статистичну форму звітності з інтелектуального капіталу підприємств. Рассмотрена стоимостная модель интеллектуального капитала и определены причины оценки интеллектуального капитала. Разработана универсальная статистическая форма отчетности по интеллектуальному капиталу предприятия. A value-based model for the intellectual capital is considered, and the reasons for evaluation of the intellectual capital are given. A universal statistical form was built for enterprises to make reports on the intellectual capital.