Аналіз стану інноваційної діяльності підприємств в Україні - Семененко, І.М. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
Проаналізовано стан інноваційної діяльності підприємств в Україні. Порівняно стан інноваційної діяльності вітчизняних підприємств із підприємствами зарубіжних країн. Проанализировано состояние инновационной деятельности предприятий в Украине. Проведено сравнение состояния инновационной деятельности отечественных предприятий с предприятиями зарубежных стран. The state of the innovation activities of enterprises in Ukraine has been analyzed. The state of the innovation activities of the Ukrainian enterprises is compared with that of foreign enterprises.