Проблеми оцінювання ефективності податкового регулювання регіонів - Чернякова, Т.М. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто проблеми щодо оцінювання ефективності податкового регулювання кризових регіонів, запропоновано методичний підхід до визначення інструментів податкового регулювання і критеріїв їх оцінки. Рассмотрены проблемы оценки эффективности налогового регулирования кризисных регионов, предложен методический подход определения инструментов налогового регулирования и критериев их оценки. The paper covers the problems connected with assessment of the efficiency of tax regulation of crisis regions and offers a methodical approach to evaluation of the instruments of tax regulation, as well as criteria for their assessment.