Особливості сучасного розвитку ринку послуг житлово-комунального господарства України - Перькова, О.О. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Стаття присвячена проблемам розвитку та функціонування ринку житлово
комунальних послуг України. Розглянуто особливості його функціонування та можливі напрями реформування сфери житлово-комунального господарства. Статья посвящена проблемам развития и функционирования рынка жилищно
коммунальных услуг Украины. Рассмотрены особенности его функционирования и возможные направления реформирования сферы жилищно-коммунального хозяйства. The paper covers the problems of development and functioning of Ukraine’s market of public utilities. It describes the features of its functioning and ways of its reformation in the field of housing and communal facilities taking into consideration the features of public utilities.