Стратегія планування банківськими установами довгострокового кредитування промисловості - Любунь, О.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто питання, пов'язані з довгостроковим кредитуванням промислових підприємств та їх інвестиційною привабливістю.
---------- Рассматриваются вопросы, связанные с долгосрочным кредитованием промышленных предприятий и их инвестиционной привлекательностью.
---------- The paper deals with issues which concern long-term crediting of industrial enterprises and their investment attractiveness.
----------